Κατηγορίες

Είμαστε η Φανή και ο Πάρης, ένα ζευγάρι που ζούμε και εργαζόμαστε μαζί, στη Θεσσαλονίκη.

Ο Πάρης έστησε τη δική του επιχείρηση το 1994, στην Καλαμαριά, συνεχίζοντας τη δουλειά του πατέρα του, που ήταν λευκοσιδηρουργός. Βελτιώνοντας και εμπλουτίζοντας αυτή τη δουλειά, ασχολήθηκε όχι μόνο με κατασκευές από λαμαρίνα αλλά και με ό,τι αφορά το BBQ και το τζάκι. Έβαλε χρώμα παραδοσιακό, προσθέτοντας αντικείμενα από μπρούντζο και χαλκό καθώς και καντήλια και ματόχαντρα.

Το 2003 η επιχείρηση μεταφέρθηκε σε άλλο χώρο, πάλι στην Καλαμαριά και -κάπου εκεί μπήκα κι εγώ στην ιστορία!- στήσαμε μαζί ένα κατάστημα με βάση το παλιό αλλά και με νέο προσανατολισμό στη διακόσμηση εσωτερικών αλλά και εξωτερικών χώρων.

Εγώ είμαι η Φανή και ασχολούμαι με τη διακόσμηση εσωτερικών χώρων από το 1994, σχεδιάζοντας και προτείνοντας λύσεις για κουζίνες, μπάνια και παιδικά δωμάτια αλλά και ολοκληρωμένες προτάσεις διακόσμησης για οικίες, καταστήματα και εκθεσιακούς χώρους.

Ενώσαμε τις δυνάμεις μας, λοιπόν, και δημιουργήσαμε το κατάστημα "ΜΕΤΑΛΛΟΝ".

Από τότε, ο Πάρης κρατάει σε λειτουργία το εργαστήριο λευκοσιδηρουργίας κι εγώ φτιάχνω γούρια και κομπολόγια με φυσικά υλικά και μεράκι. Επίσης, φροντίζω να βρίσκω χρήσιμα, όμορφα και οικονομικά διακοσμητικά αντικείμενα, όπως φανάρια, κρεμάστρες, ρολόγια, μπαούλα, διακοσμητικά τοίχου, κεριά, αρωματιστές, διακοσμητικά κήπου...

Στο κατάστημά μας, επίσης υπάρχουν μπρούντζινα, χάλκινα και εκκλησιαστικά αντικείμενα. Υπάρχουν προσωπικά και επαγγελματικά δώρα, μια μεγάλη συλλογή από παλιά κομπολόγια (που λατρεύω και διαλέγω ένα-ένα!), έθνικ κομμάτια καθώς και φιλοσοφίας φενγκ σούι. Αντικείμενα κλασσικά αλλά και "φευγάτα", από φυσικά υλικά, κυρίως μέταλλο αλλά και γυαλί ή ξύλο, αντικείμενα γεμάτα χρώματα, ήχους και αρώματα!

Ελπίζω να ενθουσιαστείτε με αυτά όσο κι εμείς!

Μη διστάσετε να ρωτήσετε οτιδήποτε αφορά τα είδη μας, την παραγγελία σας, να ζητήσετε λύσεις σε θέματα διακόσμησης χώρου ή κατασκευών από μέταλλο -και όχι μόνο.

Υπεύθυνη επικοινωνίας : Φανή Τατανάρη  τηλ. 2310418174   

                                                        e-mail : info@metallondeco.gr

"ΜΕΤΑΛΛΟΝ" Π.Παραδέλης

Πόντου 130 (έναντι ΚΕΠ), 551 32 Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη
Καλάθι  

Χωρίς προϊόντα

Σύνολο 0,00 €

Καλάθι Ταμείο

Νewsletter

PayPal